Ustam Krema, Ultra Ustam ve unu mikserde 1 dakika kadar yoğurun. Sonrasında fındık, kabartma tozu ve pudra şekerini ilave ederek hamur elastiki olmayacak şekilde yoğurun.
Hazırlamış olduğunuz hamuru tezgaha alarak 5 dakika dinlendirin.
Hamura el yordamıyla şekil vererek tepsiye dizin.Üzerine yumurta sarısı sürün ve çatal yardımıyla hamurların üzerini şekillendirin.
Hazırlamış olduğunuz hamuru 170 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Daha öncede hazırlamış olduğunuz sıcak şurubu fırından çıkan sıcak hamurun üzerine dökerek hamurun şurubu çekmesini sağlayın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.