1 kg Ustam Puff Börek ile hazırlanmış milföy hamuru
Ustam Ayçiçek Yağı
100 g ahtapot
500 g karides
100 g kalamar
1 demet dereotu
1 adet limon
250 g krema
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı
Milföy hamurunu 1 cm kalınlığında açın. 8 cm çapında kalıpla kesin. Hazırladığınız hamurları yağlı kâğıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.
Her hamurun ortasına 7 cm çapında kalıpla hamura ikinci bir çember izi yapın. Ama kesmeyin. Daha sonra
200˚C ısıtılmış fırında pişirin.
Pişen hamurların kapaklarını bir bıçak yardımıyla çıkarın.
Diğer tarafta karides, kalamar ve ahtapotu ayrı ayrı Ustam Ayçiçek Yağı’nda hızlıca kavurun. Tuz ve limon suyu ile tatlandırın. Daha sonra hepsini bir araya alın. Üzerlerine kremayı ekleyip bir taşım kaynatın.
Volovanları hazırladığınız karışımla doldurun. Dereotu ile süsleyip servis yapın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.