Hamur yoğurma makinasına sırasıyla un, pudra şekeri, toz badem, vanilya, limon kabuğu rendesi ve yumurtaları koyun. Son Olarak Ultra Ustam’ı ekleyin. Pütür pütür olana kadar karıştırın. Daha sonra makinadan alıp elle yoğurun ve top haline getirin. Merdane ile 0.5 cm kalınlığında açın.
Pişerken kabarmaması ve hava alması için gırgır ile üzerinden geçin. Çember kalıp ile kesip tart kalıplarına içten dışa doğru bastırarak döşeyin. Kenarlarını bıçak ile düzeltin. 160 QC ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
Krema için sütü bir kapta kaynatın.
Yumurtayı toz şekerle birlikte kısık ateşin üzerinde hızlıca karıştırın. Bir miktar sütten ekleyip karıştırmaya devam edin. Un ve nişastayı ekleyin. Karıştırarak bir taşım kaynatın. Son olarak vanilyayı ekleyin. Soğuması için silpatın üzerine alın. Üzerine Ustam Krema’yı ekleyin. Homojen hale gelene kadar karıştırın.
Daha sonra tartları kalıptan çıkarın. Soğuyan kremayı krema sıkma torbasına koyun. Tartların üzerine sıkın. Çilekleri kremanın üzerine dizin. Son olarak jöle sürüp servis yapın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.