HIZLI DESTEK
Malzemeler
- 1 kg Ultra Ustam ile hazırlanmış tart hamuru
- 50 gr Ustam Catering Paket Margarin
- 500 gr kıyma
- 1 adet soğan
- 1 diş sarmısak
- 250 gr çemensiz pastırma
- 500 gr mantar
- Tuz
- Karabiber
Hazırlanışı
- Rendelenmiş gravyer peyniri, soğan ve sarmısağı ayıklayın. Ustam Catering Paket Margarin’de kavurun. Kıymayı katıp kavurmaya devam edin.
- Mantarları kıyıp karışıma katın. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
- Ultra Ustam ile hazırlanmış tart hamurunu açıp tırtıllı kalıpla 7-8 cm çapında daireler kesin. Kalıplara yerleştirin. Ortasına hazırladığınız içi koyun.
- Üzerine pastırma parçalarını yerleştirip 180 ˚C ısıtılmış fırında pişirin.
- Üzerine rendelenmiş peynir serpip servis yapın.