Derince bir tencereye Ultra Ustam su, tuz ve şekeri koyun. Bir taşım kaynatın.
Tencereyi ateşten alın, spatula ile sürekli karıştırarak unu ekleyin. Kısık ateşte, karışım yumuşayıp tencerenin kenarlarına yapışmadan kolayca çevrilinceye kadar karıştırmayı sürdürün. Ateşten indirip soğumaya bırakın.
Sürekli çırparak, soğumuş karışıma teker teker yumurtaları ekleyin. Yumurtaları hamura iyice yedirinceye kadar çırpmayı sürdürün.
Fırını 180 °C ısıtın. Fırın tepsisinin üzerine yağlı kâğıt serin. Önceden hazırladığınız şu hamurunu tırtıl duy taktığınız bir sıkma torbasına doldurun. 7-8 cm çapında helozoni şekilde fırın tepsisine sıkın. Hamurlar altın sarısı renk alıncaya kadar pişirin. Pastacı kremasını bir sıkma torbasına doldurun. Çilekleri ayıklayıp doğrayın.
Pişen hamurları soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra enlemesine ikiye ayırın. Alt parçanın üzerini pastacı kreması ile doldurup çilekleri serpiştirin. Üzerine diğer parçayı koyun. Pudra şekeri serpip servis yapın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.