Ultra Ustam, un, yumurta, pudra şekeri, kabartma tozu vanilya ve limon kabuğu rendesini bir kapta karıştırın yoğurarak hamur haline getirin. • Hazırladığınız tart hamurunu üzeri örtülü olarak buzdolabında 1 saat dinlendirin.
Tart kreması için Ustam Krema, Ultra Ustam, toz şeker ve pudra şekerini mikserde şeker eriyene kadar karıştırın. Karıştırmaya devam ederken tek tek yumurtaları ekleyin.
Karışım hazırlanınca içine toz fındık, un ve tarçın eklenerek karıştırın
Hazırladığınız tart hamurunu merdane ile 2-3 mm kalınlığında açıp tartölet kalıplarına döşeyin.
Tabanını çatalla delip 170 derece ısıtılmış fırında 15 dakika ön pişirme yapın.
Daha sonra hazırladığınız kremayı ön pişirme yaptığınız tartöletlere paylaştırın. Üzerine vişneleri serpip 150 derece fırında 35 dakika daha pişirin.
Soğuduktan sonra toz Antep fıstığı serpip servis yapın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.