Ustam Krema ve pudra şekerini mikserin düşük hızında krema kıvamı alana kadar karıştırın. Karıştırmaya devam ederken tek tek yumurtaları ekleyin. Daha sonra un ve nişastayı katıp hamur haline getirin.
Hamuru şeffaf folyoya sararak buzdolabında 1 saat dinlendirin.
Dinlenen hamuru merdane ile açıp kalp şeklinde kalıpla kesin. 3 adet kalp elde edin.
Kalp hamurları 175C° ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
Dolgu için kremayı kaynatın. İçine fildişi kuvertürü ekleyin. Kuvertür eriyinceye kadar karıştırın.
Pişen hamurların arasına krema sıkıp üst üste koyun. Üzerini meyveler ve gül şekli verdiğiniz krema ile süsleyip servis yapın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.