HIZLI DESTEK
Malzemeler
Hamur için:
- 500 gr Ustam Krema
- 300 gr pudra şekeri
- 120 gr nişasta
- 2 adet yumurta
- 900 gr un
Dolgu için:
- 1 kg krema
- 1 kg fildişi kuvertür
Süslemek için:
- Çilek
- Yaban mersini
- Frambuaz
- Frenk üzümü
- Pembe krema
Hazırlanışı
- Ustam Krema ve pudra şekerini mikserin düşük hızında krema kıvamı alana kadar karıştırın. Karıştırmaya devam ederken tek tek yumurtaları ekleyin. Daha sonra un ve nişastayı katıp hamur haline getirin.
- Hamuru şeffaf folyoya sararak buzdolabında 1 saat dinlendirin.
- Dinlenen hamuru merdane ile açıp kalp şeklinde kalıpla kesin. 3 adet kalp elde edin.
- Kalp hamurları 175C° ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
- Dolgu için kremayı kaynatın. İçine fildişi kuvertürü ekleyin. Kuvertür eriyinceye kadar karıştırın.
- Pişen hamurların arasına krema sıkıp üst üste koyun. Üzerini meyveler ve gül şekli verdiğiniz krema ile süsleyip servis yapın.
AçmaKruvasan