Tüm malzemeyi mikserde homojen ve pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun, üzeri örtülü olarak 20 dakika dinlendirin ve mayalandırın.
Dinlenmiş hamurunuzu 50 şer gramlık bezeler halinde yuvarlayarak aralıklı olarak tezgaha dizin
Bezeler halinde şekil verilen hamuru 5 dakika daha dinlenmeye bırakın.
Beze haline getirdiğiniz hamurları merdane yardımı ile 10 cm genişliğinde yuvarlaklar şeklinde açın ve tezgaha dizin
El ile yumuşatılmış olan Ultra Ustam margarinini; açtığınız hamurların her birinin ortasına 20 şer gr olarak koyun ve Ultra Ustam’ı el yardımıyla hamurun üzerine yayın
Hamurların tamamını rulo halinde fitilleyin ve 10 dakika daha dinlendirin, sonrasında fitilleri 15 cm genişliğinde uzatın.
Hamuru burgu şeklinde kıvırın, elinizin ortasında iki ucunu birleştirerek yuvarlak hale getirin ve tepsiye dizin, üzerine yumurta sarısı sürün.
40 derecelik fermantasyonda mayalanmasını takip edin
İstenilen derecede kabaran açmalarınızı 180˚C ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.