Malzemeler
1 kg un
1 kg ustam yağı
400 gr pudra şekeri
400 gr toz şekeri
20 gr kahveiçi dolgusu
Hazır çikolata dolgusu
Süslemek için kakao
Yapılışı
- Hamur için reçetede yazan tüm malzemelerin tamamını mikserde homojen kıvama gelene de karıştırın.
- Elde ettiğimiz hamuru 0.3cm kalınlığına gelene dek bir merdane yardımı ile açalım.
- 3cm/3cm boyutundaki kalıplarla kareler keselim. Ortalama 400 adet kare hamur elde etmiş olacağız. Ve bu kare hamurları bir fırın tepsisine dizelim.
- 180 derece de 15 dakika pişirdiğimiz hamurlarımızı fırından alıp soğumaya bırakıyoruz.
- Çikolatalı iç dolgumuzu doldurup, üstünü kapatıyoruz. Üzerini kakao ile süslüyoruz.
Afiyet olsun