● 375 g Ultra Ustam
● 250 g pudra şekeri
● 250 g un
● 125 g toz şeker
● 15 adet yumurta
● 750 g toz fındık
● 500 g kırmızı elma
● 250g elmanın kabuklarını soyduktan sonra kuşbaşı şeklinde doğrayın.
● Elmaları ocakta az miktarda toz şekerle pişirin, sonrasında süzgeçte suyunu süzün ve soğumaya bırakın
● Ultra Ustam ve pudra şekerini mikserde çırpıp kabartın.Elde ettiğiniz karışımın içerisine yumurta sarılarını azar azar yedirin ve karışımı başka bir kaba alın.
● Yumurta beyazı ve toz şekeri mikserde çırpın.
● Un ve toz fındık harmanlanıp, pişmiş elma ile birlikte tüm karışımları birleştirin.
● 2 adet orta boy çember altına yağlı kağıt hazırlayın. Harcı çemberlere paylaştırın.
● Harcın üstüne elmaları ince doğrayarak üzerine dizin.
● 160 derecede, 30-35 dakikada fırında pişirin.