Ustam Börek, milföy ve kruvasan tarzı merdane ile tur verme yöntemi ile elde edilen ürünler için özel, uluslararası kalite standartlarında üretilmiş pastacılık margarinidir. Lezzeti, kıvamı ve performansı ile profesyonellerin tercihidir.
Ürün Özellikleri
Turlamalı hamurlarda dantelsi gözenek yapısı ile homojen ve ideal kabarma sağlar.
Çok ince, kabarma performansından ödün vermeyen hamurların elde edilmesine olanak sağlar.
Esnek yapısı sayesinde tur verme sistemi ile üretilen hamurlarda merdaneye yapışmaz, turlar arasında bekleme gerektirmez.
Hamurun yırtılmadan açılmasını sağlar, börekleri daha gevrek, kabarık ve leziz kılar.
Nötr aromatik yapısı ile üründe kullanılan her türlü iç dolgu malzemesi lezzetini muhafaza eder.
Trans yağ içermez.
Ambalaj yapısı
Gıdaya uygun naylon torba iç ambalajı ve 10 Kg’lık mukavva koli.
Depolama Koşulları ve Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
20 °C’nin altında, güneşten koruyarak kuru ve kokusuz ortamda muhafaza ediniz.
Ustam Börek ürününde doğru tur verme tekniği kullanılmalıdır.
Yağın eriyeceği ve performansının bozulacağı yerlerde muhafaza edilmemelidir.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.