HIZLI DESTEK

BROWNIE

Malzemeler

  • 1000 gr Ustam Krema
  • 2480 gr bitter kuvertür
  • 1600 gr toz şeker
  • 1240 gr un
  • 8 çay kaşığı vanilya özü
  • 32 adet yumurta
  • Tuz

Süslemek için:

  • 400 gr krema
  • 320 gr bitter çikolata
  • 1600 gr file badem

Hazırlanışı

  • Ustam Krema ve bitter kuvertürü benmaride eritin. Oda sıcaklığına gelmesini bekleyip ardından şekeri ekleyin ve çırpın. Daha sonar yumurtaları tek tek katın ve çırpmaya devam edin.
  • Ardından vanilyayı ekleyip karıştırın. Un ve tuzu katın.
  • Hazırladığınız hamuru dikdörtgen kalıba koyup 180 ºC ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin. Soğuduktan sonar kalıptan çıkarın, kare şeklinde kesin.
  • Süslemek için bitter çikolatayı krema ile birlikte benmaride eritin ve 5-10 dakika bekleyin.
  • Brownie’yi servis tabağına alın. Üzerine çikolata sos dökün. İtalyan usulü dondurma ve file badem ile birlikte servis yapın.