Ultra Ustam Börek’i yumuşatın. 2 adet tepsiyi Ultra Ustam Börek’le yağlayın. 10 adet baklavalık yufkayı, aralarına Ultra Ustam Börek sürerek tepsilerden birine üst üste dizin. Son olarak kare şeklinde dilimleyin.
Diğer tarafta su böreklik 1 adet yufkayı tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzerek tepsideki yufkaların üzerine döşeyin.
Sos için yoğurt ve yumurtaları çırparak birbirine yedirin. Hazırladığınız sosun yarısını su böreklik yufkanın üzerine döşeyin. Son olarak kaşar peyniri ve dil peyniri karışımını tepsiye yayın.
Diğer su böreklik yufkayı da haşlayın ve peynirlerin üzerine dizin. Üzerine kalan sosu paylaştırın.
Daha sonra kalan 10 adet baklavalık yufkayı aralarına Ultra Ustam Börek sürerek tepsideki yufkaların üzerine dizin.
Böreği ocak üzerinde ve kısık ateşte çevirerek pişirin. Alt kısmı pişince diğer tepsiyle kapatarak ters çevirin ve diğer yüzünü pişirmeye devam edin.
Pişen böreği dilim izlerinden keserek servis yapın.
Web sitemizde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndaki amaçlar ile sınırlı mevzuata uygun şekilde çerezler kullanılmaktadır. Bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.