''Turlamalı Hamurlar'' eğitimimizin bir sonraki durağı Gaziantep'ti…

Düzenlediğimiz eğitimde şeflerimiz Yaşar Sadıkoğlu ve Ramazan Çetiner, pastacılık alanındaki birikimlerini Gaziantep Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileriyle paylaştı.

17 Mayıs'ta gerçekleşen eğitimimizde şeflerimiz, Gaziantep Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nden 40 öğrenciye, pastacılık alanında doğru ürün kullanımının inceliklerini ve ürünlere katkısını anlattı.

Diğer tüm eğitimlerimiz gibi oldukça keyifli geçen eğitimimizde, öğrenciler de deneyimli şeflere sorularını yönelterek onların tecrübelerinden mümkün olduğunca yararlandılar.

 

 

 

 

  • Paylaş >