Ankara Başkent Üniversitesi’nde “Şeker Hamuru ile Pasta Süsleme” Eğitimi Verdik!

 
 
 
Geleceğin pastacı ustalarını yetiştirmek için gerçekleştirdiğimiz eğitimler kapsamında 7 Mayıs’ta Ankara Başkent Üniversitesi’ndeydik. “Şeker Hamuru ile Pasta Süsleme”nin inceliklerini öğrencilerle paylaşan eğitmenimiz Deniz Debedil, gençlere çok değerli tecrübelerini aktardı.
 
Farklı tarifleri doğru ürünlerle en iyi şekilde nasıl hayata geçirebileceklerini öğrenen öğrenciler, tarifleri hazırlarken bir yandan da sorularını yönlendirerek, Deniz Debedil’in tecrübelerinden mümkün olduğunca faydalandılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Paylaş >