Geleceğin Pastacılarıyla Mersin Üniversitesi'nde Buluştuk.

 

Marsa olarak en önemli misyonlarımızdan biri; verdiğimiz sektörel eğitimlerle geleceğin pastacılarına  ve pastacılık sektörüne yatırım yapmaktır. Bu sebeple 2012 yılından bu yana vermekte olduğumuz eğitimlerden biri geçtiğimiz hafta  Mersin Üniversitesi’nde gerçekleşti.

 

Mersin Üniversitesi Gastronomi Bölümü mutfağında yapılan etkinlikte demo şeflerimiz Yaşar Sadıkoğlu ve Ramazan Çetiner, gastronomi bölümü 2. ve 4. sınıf öğrencilerine Ustam Pastacılık Yağları ile ‘’Turlamalı Hamurlar’’ eğitimi verdi.
Keyifli anlara sahne olan eğitimde geleceğin pastacı ustaları, Marsa şeflerinin pastacılık alanındaki bilgi ve tecrübelerinden faydalandı. uygulamalı olarak yapılan eğitiminde öğrenciler, pastacılıkta doğru yağ kullanımının önemi hakkında da bilgi sahibi oldular. Aynı zamanda, Ustam markasının kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla tanıştılar.

Verdiğimiz bu keyifli ve anlamlı eğitime dair tüm merak ettiklerinizi, aşağıdaki fotoğraflarda bulabilirsiniz.

 

 

  • Paylaş >